2012. augusztus 19., vasárnap

Elkezdte felkészülését a KNKSE

A KNKSE augusztustól elkezdte a felkészülést a 2012-2013-as NBI/B bajnoki idényre. Az egyesület júniusi közgyűlésén történt változások még jobban megerősítik azt az elképzelést, amely a felnőtt csapat NBI/B-ben történő megerősödésére, a Kecskeméti Sportiskolával történő szorosabb együttműködésre és a KESI-vel összhangban a saját utánpótlásbázis kiépítésére irányul.
Az új elnök Bogdándy Ferenc a következőket emelte ki. Mint minden sportágban az egyesületnél is jelentősen érezhető a pénztelenség. Ez megnehezíti a működést. Pénzügyi anomáliák eddig sem, de jelenleg sem terhelik az egyesületet, erre az eddigi vezetőség is nagyon ügyelt. A cégek, vállalkozók felé így pénzügyi szempontból egy tiszta sportegyesületet áll. Leszögezte, erre mindenkép érdemes a szponzoroknak odafigyelni.

Szakmai oldalról is változások történtek. Korsós Miklós eddigi vezetőedző nem vállalta a további munkát. Érthető ugyanis a serdülő, junior és a felnőtt csapatnál is dolgozott. A továbbiakban az utánpótlás nevelésben vesz részt. Az új elnök a felnőtt csapat vezetőedzőjének feladatkörét Kalmár Jenőre bízta.
Az elnök beszédében kiemelte, hogy a KNKSE fokozatos megerősítése érdekében az elnökségben egy szakmai és a működést elősegítő stratégiai csoportot szeretne felállítani.

A csapat összeállításában is történt némi változás. Továbbtanulás miatt távozott egy játékos, illetve két csapattag abbahagyta a sportolást. Dunaújvárosból új játékosok is érkeztek. Még tárgyalás alatt, illetve közös munkavégzésen van néhány játékos, így Kalmár Jenő vezetőedző még nem állította össze a csapatot.

A KNKSE lányai jelenleg egy intenzív edzőtáborban dolgoznak. Az egyesület a bajnokságra való minél jobb felkészülés érdekében augusztus 25-én, Szekszárdon részt vesz a Horfer Serleg Női Kézilabda Kupán, majd szeptember 2-án egy hazai felkészülési tornát rendez.

A lányok első bajnoki mérkőzésüket szeptember 16-án idehaza az Eger csapatával vívják.


 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Korsós Miklós vezetőedző, Kálmán György KNKSE elnöke, Bogdándy Ferenc KNKSE alelnöke, strandkézilabda, II. Városi Sportnap Kecskemét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...