2012. május 3., csütörtök

Gyógyír a fiatalok győzelme

Teher nélkül lépett pályára hétvégén a bajnokesélyes ellen a KNKSE. A kecskemétiek tudták, hogy nincs miért izgulni. Türelmes csapatjátékkal, bátor kiállással lehet csak méltó ellenfélként fellépni az ellenfél NBI-es játékosai ellen.
Az első perc vendég rohamokkal indul, ami a továbbiakban sem csillapodott. Az ötödik perc állása 1-5.  A tizennegyedik percre a kecskeméti lányok ügyes játékkal feljöttek. Berta Niki szélről megállíthatatlan volt, 7-9. Ez volt hazai oldalról a legjobb állás a mérkőzés során. Ezután a nagy erőfölénnyel és tapasztalatokkal bíró ellenfél megrázta magát és a félidő végére 11-21-es eredményt produkált. Sok technikai hiba a hazaiaknál, amit az ellenfél kontrával büntetett.
A második félidő első tíz percében a KNKSE kezdett jobban. Jó játékkal, ötre faragták a különbséget. Dr. Zsoldosné a kapuban remekelt. Ezután újra a vendégek uralták a pályát. Magabiztos és gyors játékkal növelni kezdték góljaik számát. A kecskemétiek nem tudtak mit kezdeni a nyíradonyiak játékával. Védőfaluk is egyre átjárhatóbb lett. Támadásaik pedig eredménytelenül végződtek. A végeredmény 25-40.
 

Korsós Miklós: "Ezen a mérkőzésen fejben csak tíz percig voltunk a pályán. A két pont itthon tartása számunkra csak vágyálom volt a rutinos adonyiak ellen. Magabiztosan játszott az ellenfél. Mi a második félidő elején nagyon jól kezdtünk hét gólt lőttünk és csak kettőt kaptunk. Nyíradony hamar rendezte sorait és a bajnokhoz méltóan lehengerelt minket.  A csapatból, Berta N és Dr. Zsoldosnét lehet kiemelni."





NBI/B felnőtt
Kecskeméti NKSE – Nyíradonyi VVTK 25-40 (11-21)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet, (kapus), Szentesi Kovács Renáta (kapus), Fekete Tímea (kapus), Berta Bianka, Orell Bettina(2), Molnár Csilla, Kisjuhász Petra(2), Gombos Zsuzsa(2), Felső Anna(4), Budai Mónika(2), Sánta Melinda, Prókai Anett, Berta Nikolett(12), Vadász Ildikó(1)
7 méteres: 3/3,ill. 2/2
2 perc: 6x2' ill. 2x2'
Sárgalap: 2-2


NBI/B ifjúsági
Kecskeméti NKSE – Nyíradonyi VVTK 29-19 (13-7)
Szentesi kapus, Berta B(6), Orell(7), Molnár(1), Holló(3), Kovács(2), Tóth(3).
Cserék: Nádházi kapus, Varga, Fetter(1), Vizi, Boda(1), Rapi(5), Szűrszabó,
A bajnokesélyes Nyíradony ifjúsági csapata nem tudta követni a felnőtteket. Nehézkes játékot mutattak, ami csak negyedóráig volt eredményes.  A sokkal fiatalabb kecskemétiek felmérve a vendégek játékmodorát magasabb fokozatra kapcsoltak, és tízgólos előnyt harcoltak ki. A jobban felkészített kecskeméti fiatalok megérdemelten nyertek.


KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Korsós Miklós vezetőedző, Kálmán György KNKSE elnöke, Bogdándy Ferenc KNKSE alelnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...