2012. április 2., hétfő

Korsós: Nem hagytuk az ellenfelünket kibontakozni

A szombati győzelem, kötelező volt a kecskeméti lányoknak, mivel a két csapat a tabella sereghajtója, a papírforma alapján bármi is történhetett volna.
A KNKSE azonban rögtön a mérkőzés elején tekintélyparancsolóan kezdett. 5 perc alatt gyors lerohanásokkal 4-0 szériát produkált. A továbbiakban sem mutatott mást a játék, hisz az ellenfél nem találta magát a pályán. Ezt a kecskemétiek könyörtelenül ki is használták. 23 perc 14-7. Leginkább a tapasztalt Mahler Brigitta beállós és Major Laura tartotta a lelket a Csorvás csapatában. Mahlert adottságainál fogva nem tudták tartani a kecskemétiek. A beállós megmozdulása vagy góllal, vagy hétméteressel végződött. De ez is igen kevés volt a vendégeknek, mert a félidő 17-11 eredményt hozott. A kecskeméti csapatból Berta Niki, Kisjuhász Petra szélről volt megállíthatatlan, Vadász Ildikó és Budai Móni átlövései adtak kemény leckét az ellenfél kapusának, míg Felső Anna betörései jelentettek veszélyt az ellenfélnek. A hazaiak kapujában Dr. Zsoldosné újból remekelt.
A második félidő kezdetekor már összeszedettebben kezdett az ellenfél. Az első 5 perc kiegyenlített játékában 6-6-os gólszéria mutatkozott. A hazai csapat azonban megrázta magát és újból több gólosra növelte előnyét. Dr. Zsoldosné brillírozott a kapuban, a kontrák pedig gólokkal végződtek. Az 54.-dik percben 29-21. Közben sajnos Dr. Zsoldosné kapusteljesítményéről le kellett mondania a kecskemétieknek, ugyanis Mahler beállós egyik befordulásakor közvetlen közelről teljes erőből fejbe lőtte. Állt a játék. Csorvás ezután kicsit felhozta magát, de a 2-3 perces kecskeméti megingás csak a szépítésre volt elég, 29-24. Az utolsó percekben felváltva estek a gólok. A végeredmény 32-27. A kecskeméti csapatban az első félidő góllövőihez felzárkózott Molnár Csilla, Orell Bettina, Sánta Melinda. Az ellenfélnél Gyimesi Kitti és Major Laura volt legtöbbször eredményes.
Mahler beállós néha vitatható befordulásainak köszönhetően az ellenfél 9 hétméterest dobhatott melyből 7-et értékesített is. A Kecskemét ezzel szemben hazai pályán csak 1 hétmétereshez jutott.


Korsós Miklós: "Nagy lendülettel kezdtünk. Nem hagytuk az ellenfelünket kibontakozni. Sok jó egyéni teljesítmény megpecsételte a Csorvás sorsát. Mindenki kapott lehetőséget és éltek is vele. Csapatjátékunkban azonban még sok adósságunk van. Fő, hogy itthon tartottuk a két pontot. Gratulálok a lányoknak."







Kecskeméti NKSE – Csorvási SK 32-27 (17-11)
KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Szentesi Kovács Renáta (kapus), Fekete Tímea (kapus), Berta Bianka, Molnár Csilla (2), Orell Bettina (2), Sánta Melinda (1), Kisjuhász Petra (2), Gombos Zsuzsa, Prókai Anett (1), Felső Anna (7), Budai Mónika (7), Berta Nikolett (6), Vadász Ildikó (4)
2 perc: 4x2’ ill, 4x2’
Hétméteres: 1/1 ill. 9/7

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...