2012. február 21., kedd

A Debrecen jobban bírta

A Kecskeméti NKSE, Debrecenbe kezdte a 2012-es tavaszi forduló mérkőzéseit. A DVSC az egy éve átadott debreceni utánpótlás csarnokban fogadta a kecskeméti lányokat.

A meglehetősen szűk kispaddal rendelkező kecskeméti gárda jól kezdte a játékot. Igaz a Debrecen indította a gólgyártást, de a vendégek hamar válaszoltak. A tízedik percben 4-6 volt a KNKSE javára. Budai Móni és Felső Anna szórta a gólokat. Az első félidő derekára feljött a Debrecen 8-8. Leginkább Pál és Láng Emese talált a kecskeméti kapuba. Ezután percekig felváltva estek a gólok. Az utolsó percekben jobban összpontosított a Debrecen, ami a félidő végére háromgólos előnyt hozott a hajdúsági csapatnak.
A második félidőben jobban kezdett a Debrecen. Annak ellenére jött fel a hazai csapat, hogy Fekete Tímea, a KNKSE kapusa remek formában egymás után kétszer is hetest védett. A kecskemétiek elfáradtak, cserére nem volt lehetőség, így a csapat játékába egyre több hiba csúszott. Fokozatosan jött fel a Debrecen, melyre szélről Orell válaszolt. Sajnos ez sem volt elég, a Debrecen a félidőben szerzett háromgólos előnyét még hárommal megtoldva 33-27-re alakította a végeredményt.

Korsós Miklós: „Első játék részben taktikusan és fegyelmezetten játszottunk. Átlövéseink sorra betaláltak az ellenfél kapujába. Védekezésünkben azonban sok egyéni hiba volt, és így tartotta magát a hajdúsági gárda. Második félidőben elfáradtunk. Nem tudtunk frissíteni, és ezt a debreceni lányok kihasználták. Felső és Budai első, Orell és Fekete második félidei teljesítményéért dicsérhető."






DVSC – Fórum II. – Kecskeméti NKSE 33-27 (18-15)
KNKSE: Fekete Tímea (kapus), Szentes Kovács Renáta (kapus), Berta Bianka, Molnár Csilla (1), Orell Bettina (5), Kisjuhász Petra (1), Budai Mónika (7), Felső Anna (9), Sánta Melinda (2), Prókai Anett (2), Gombos Zsuzsa.
Kiállítás: 3x2’ ill. 5x2’
Hétméteres: 8/6 ill. 5/4


KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,http://www.knkse2.blogspot.com/2012/02/dvsc-forum-ii-knkse.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...