2011. december 19., hétfő

A KNKSE jótékonysági tornával zárta az évet

Az elmúlt hét péntekén, Lajosmizsén, jótékonysági tornán vettek részt a KNKSE felnőtt és ifjúsági játékosai. Meglepetésként minden játékos ajándékkal kedveskedett a vendéglátóknak, akik a kapott csomagot jótékonysági célokra ajánlották fel. A torna a közelgő karácsonyi hangulatnak megfelelően zajlott le.
A mérkőzésen látványos játékkal rukkolt elő mind két csapat. A játékvezetők kétperces kiállítás helyett nyalókával és különböző tréfás feladatokkal büntették a játékosokat. A vidám hangulatú mérkőzéseken a közönség jól szórakozott. A fiataljaink 23-20-ra kikaptak, felnőttek 21-21-es igazságos eredményt értek el.
Célját elérte a torna, hiszen rengetek ajándék gyűlt össze, amit a rászoruló gyermekek közt fognak szétosztani.
Mérőzés legjobb vendég játékosa Prókai Anett, a fiataloknál Varga Benita lett. A kapott ajándékcsomagot az öltözőben gyorsan el is fogyasztották.

Korsós Miklós: "Felemelő érzés volt mindenkinek, hogy segíthettünk ajándékokkal és szórakoztathattuk a lajosmizsei közönséget."

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, jótékonysági torna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...