2011. november 6., vasárnap

Véráldozattal sem sikerült a győzelem

A kecskeméti lányok úgy készültek a Szeged elleni mérkőzésre, hogy itthon tartják a két pontot. A játék azonban nem így alakult. Márki Éva kiesése nagy érvágás volt. A játék alapján egy döntetlen lett volna igazságos, de még ez sem sikerült.

A kecskeméti lányok részéről nehézkesen indult a mérkőzés, sőt az első percben egy szerencsétlen találkozás révén a csapat egyik legjobb játékosát el is veszítette. Márki Éva orrtörése miatt át kellett szervezi a támadó játékot, ami sajnos a továbbiakban sem tudta helyettesíteni az irányító kiválását. A mérkőzés mindkét oldalon rengeteg technikai hibával folytatódott, melyben egy nagyon enyhe szegedi fölény érződött. A kecskeméti csapatban Dr. Zsoldosné kapus tartotta a lelket. A Szegednél Dr. Karsai Dóra jeleskedett. Az első félidő gólszegény eredménye 8-9.
A második félidő a kecskemétieknél egy nyolc perces rövidzárlattal indult. A 2-7-es gólszériával, öt góllal elhúztak a szegediek. A tizenkettedik percben Karsai Roberta és Dóra, illetve Velky Viktória találataival az állás 11-16. Ezután viszont fordult a kocka. A kecskemétiek mintha csak „pihenésnek” szánták volna az elmúlt időszakot, következő nyolc percben feljavult játékkal egy hatost adtak a Dorozsmának 17-16. A kapuban Dr. Zsoldosné brillírozott, góllövésben pedig Vadász Ildi, Szilágyi Zsuzsa. Azonban ez sem volt elég a győzelemhez. Az utolsó öt perc küzdelmei ellenére egy gólos vereséggel búcsúztak a találkozótól. (22-23)

Korsós Miklós: „Érzékenyen érintette a csapatot Márki sérülése. Kezdeti megilletődés után játékba lendültünk. A testi fölényüket kihasználó szegedieket átsegítették a hazai kiállítások. Szívvel küzdöttünk, megérdemeltünk volna legalább egy pontot.”






 
Kecskeméti NKSE – Szeged-Dorozsma-Tisza Volán 22-23 (8-9)

KNKSE: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet (kapus), Szentesi Kovács Renáta (kapus), Berta Nikolett (1), Vadász Ildikó (7), Bálint Nelli, Orell Bettina (1), Szilágyi Zsuzsa (2), Prókai Anett, Márki Éva, Horváth Szabina, Sánta Melinda (1), Felső Anna (5), Budai Mónika (3), Kisjuhász Petra (1),
Edző: Korsós Miklós
Hétméteresek: 7/6, 4/4
Kiállítások: 6x2’, illetve 3x2

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Szeged-Kiskundorozsma KSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...