2011. november 11., péntek

Korsós: „veszteni valónk nincs”

Az eddig százszázalékos Nyíradony csapatához utazik a KNKSE. Az ellenfél már az NBI-ben is megméretette magát. A mostani tabellaállás is azt mutatja, hogy ők a legesélyesebbek az első hely megszerzésére. A csapat játékosai közül érdemes megemlíteni Kocsik Viktória átlövőt, aki az elmúlt években a DVSC, Hódmezővásárhely, FTC, Kiskunhalas csapatoknál szerzett NBI-es rutint. A szintén átlövő Kordyuk Elenát, aki a Cornexi-Alcoa, Óbuda, VASAS gárdáitól hozott tapasztalatokat. De említhetnénk Sütő Edina irányítót és Sütő Mariann beállóst, akik az NBI-es Debrecentől jöttek a csapathoz.  
Nézve a Nyíradony csapatösszeállítását, nehéz dolga lesz Kecskemétnek a vasárnapi találkozón. Ráadásul sérülések is tizedelik a kecskeméti gárdát, hisz a tapasztalt irányító Márki Éva már ebben az idényben nem játszhat, Felső Anna is csak fokozatosan terhelhető. A KNKSE második számú kapusa Fekete Tímea is sérüléséből felgyógyulva csak a tavaszi idényben térhet vissza. A KNKSE vezetőedzőjének nyilatkozatából is kitűnik, hogy a papírforma szerint fog alakulni a mérkőzés.

Korsós Miklós: "Nagy bátorság lenne kijelenteni, hogy pontért utazunk a listavezető otthonába. Fő célunk a védekezésünk és támadásaink folyamatos csiszolása. Bátor, határozott játékot várok. Rutinos játékosok ellen vesszük fel a kesztyűt, veszteni valónk nincs, megteszünk mindent a ...”




 
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Nyíradonyi VVTK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...