2011. november 3., csütörtök

Korsós: Nyerni szeretnénk (akarunk)

A sérülésekből fokozatosan felépülő játékosok illetve a kapott piros lapok még bizonytalan csapatösszeállítást prognosztizálnak a kecskeméti csapatnál. Korsós Miklós és a lányok ettől függetlenül bizakodóak. A lányok önbizalma az elmúlt három mérkőzés pontszerzéséből adódóan erősödött, melyet a hazai pálya tovább növelhet. A védekezés is egyre javulóban van.
A Szeged tapasztalt játékosokkal erősítve vágott neki a bajnokságnak. A Kiskunhalastól Karsai Dóra és Roberta átlövők, a Dunaújvárosból Velky Viktória beállós érkezett. A volt KNKSE játékos, Mocsári Melinda is ebben az idényben a szegediek csapatát erősíti.
Így a Szegednél Melinda mellett, leginkább a beállós és az átlövő posztokra kell odafigyelni.
Ha a szombati összecsapás hazai győzelemmel zárul, az újra előrelendítheti a KNKSE-t a tabellán, ugyanis a két csapat között egy pont a különbség.

Korsós Miklós: "Rutinos játékosokkal erősített a vendégcsapat. Eredményeik alapján még nem álltak igazán össze. Nálunk a csapat szellem kezd alakulni, ami már (lehet) fél győzelem. Nehéz mérkőzés előtt állunk, de szeretnénk pozitívan kijönni belőle. Felszabadult játékkal, megfelelő önbizalommal és természetesen kevesebb hibával esélyeink jók. Nyerni szeretnénk (akarunk)."




 
Kecskeméti NKSE – Szeged-Kiskundorozsma KSE

Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 11. 05. 16:00

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Szeged-Kiskundorozsma KSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...