2011. október 21., péntek

Megtizedelve lép pályára szombaton a KNKSE

Előre nem látott okok miatt megtizedelve lép pályára szombaton a KNKSE. A kettős igazolással játszó játékosokat NBI-es bajnoki mérkőzés miatt nem engedik el, Felső Anna kórházban van, két játékos pedig sérülés miatt nem léphet pályára.
Az Inárcs az elmúlt idényben jó pozícióval zárt, hisz egy ponttal maradtak le a dobogós helyről. Ebben az idényben három vesztes és egy győztes mérkőzéssel közvetlenül a kecskeméti gárda előtt foglalnak helyet a tabellán. A mérkőzés végeredménye fogja eldönteni, marad-e ez a felállás, vagy helyet cserél a két csapat.


Korsós Miklós: „Nehéz helyzetbe kerültünk. Kettős igazolással játszó Berta és Vadász NB/I-es fordulón szerepelnek. Fekete, Prókai és Felső játékára sérülés és műtét miatt nem számíthatok. Szűkös kerettel, de nagy akarással vágunk bele a mérkőzésbe. Játékunk és védekezésünk javuló tendenciát mutat. Mindenkinek maximumot, kevés hibával kell játszania. Mindenképp itthon akarjuk tartani a két pontot.”




Kecskeméti NKSE - Inárcs-Örkény KC
Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 10. 22. 17:00

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Orosházi NKC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...