2011. október 12., szerda

Korsós Miklós: Elszántak vagyunk

Három vesztes mérkőzés után a KNKSE szombaton, hazai pályán bizonyíthat. Az Orosháza csapatát fogadják. Az ellenfél eddig négy mérkőzésből három pontot tudott szerezni. A pontszerzés mindkét esetben otthoni mérkőzéseken sikerült az orosházi csapatnak. Eger csapatával döntetlent, Inárcs lányai ellen kétgólos győzelmet tudtak elérni.
A KNKSE eddig játszott három mérkőzésének legfájóbb pontja a Hajdúnánás elleni hazai pályán elszenvedett egygólos vereség. A lányok ezt egy győzelemmel szeretnék feledtetni. A csapat eddigi bajnoki meccseiből kitűnt, hogy a védekezés fokozatosan javul, bármikor képesek hajrát nyitni. A javuló teljesítményre szükség is lesz, mert a két pontot itthon kell tartani.
A két csapat előző bajnokságban lejátszott mérkőzéséből a KNKSE egy idegenbeli döntetlent és egy 6 gólos hazai győzelmet ért el.


Korsós Miklós vezetőedző a hazai találkozó kapcsán a következőket nyilatkozta: „Az Orosháza eddigi menetelése nem meglepő, hiszen jól beerősítettek. Hazai pályán létfontosságú a két pont megszerzése. A betegséggel és a sérüléssel bajlódó játékosainkra hétvégén számítok. Védekezésben remélem, megismételjük a múlt hétvégi teljesítményünket. Támadásban ziccer kihasználásban meg messze fölül kell teljesítenünk, akkor gond nem lehet. Elszántak vagyunk.”





KNKSE, Kecskeméti NKSE, Orosházi NKC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...