2011. szeptember 3., szombat

Második lett a KNKSE, de tanulság van bőven

Egy szűk félórás melegítésre futotta a Dorozsma kupa első, Kisteleki KK meccse előtt a KNKSE lányainak, a később érkezés és a korábbi kezdés okán. Szerencsére ez sem, de a fülledt meleg sem jelentett gondot a lányoknak, mert már az első pertől kezdve uralták a pályát. A védekezés és a visszarendeződés még mindig kívánni valót hagyott maga után, de most ez kevésbé lehetett érezni. A második félidőben elfáradt az ellenfél, a lányok pedig szép kontratámadásokkal növelték előnyünket.

Kisteleki KK – Kecskeméti NKSE 29-37 (14-16)
KNKSE: Zsoldosné (kapus), Felső Anna 8, Orell Bettina 5, Herceg Dalma, Bálint Nelli 1, Szilágyi Zsuzsanna 4, Budai Mónika 2, Bezzeg Adrienn 4, Kisjuhász Petra 1, Sánta Melinda, Kovács Nikolett, Prókai Anett 2, Szentesi Kovács Renáta (kapus), Márki Éva 10, Fekete Tímea (kapus)

Néhány perces pihenő után újra pályán voltak a lányok, de már most egy jóval keményebb csapat volt az ellenfél. A teljesen átszerveződött Kiskundorozsma frissen, kipihenten, hihetetlen erővel lépett a pályára. A mi játékunkon pedig semmi más nem látszott csak a fáradtság. A lányok fejben nem tudtak összpontosítani, sorra a kapusba lőtték a ziccereket, a visszarendeződés is lassúra sikeredett, amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt. A védekezésünk is csapnivaló volt.
Úgy látszott a lányok teljesen feladták a küzdelmet, mert a második félidőben folytatódott a Dorozsma erőfölénye. Mivel mindenki játéklehetőséget kapott az eredmény már kevésbé volt érdekes, a tisztes helytállás volt a cél. Az utolsó tíz perc azonban hozott némi változást, ugyanis az ellenfél nem bírta tovább saját tempóját, elfáradt. Lányaink pedig valahonnan erőt merítve szépíteni tudtak.  

Szegedi KKSE – Kecskeméti NKSE 43-27 (24-9)
KNKSE: Zsoldosné (kapus), Felső Anna 4, Orell Bettina 3, Herceg Dalma, Bálint Nelli 1, Szilágyi Zsuzsanna 3, Budai Mónika, Bezzeg Adrienn 1, Kisjuhász Petra 4, Sánta Melinda 3, Kovács Nikolett, Prókai Anett 1, Szentesi Kovács Renáta (kapus), Márki Éva 7, Fekete Tímea (kapus), Gombos Zsuzsa 1.

A harmadik mérkőzés, ami egyébként nyitómérkőzése volt a tornának.
Szegedi KKSE – Kisteleki KK: 28-25?


A torna végeredménye:

1.       Szegedi KKSE
2.       Kecskeméti NKSE
3.       Kisteleki KK

További képek a tornáról.

KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...