2011. június 25., szombat

A legjobb nyolc közé jutott a magyar ifjúsági válogatott

A horvátok ellen is nagyszerű játékot mutatva győztek a magyar lányok a Női Ifjúsági Európa-bajnokság második fordulójában. A horvátoknak volt ez tétmeccs, de játéktudásban közelébe se kerültek a magyar lányokhoz. A mieink már az első félidőben tudatták, hogy nincs itt mit keresni az ellenfélnek. Jól összpontosítva, végig vezetve nyolcgólos előnnyel zárták az első félidőt. A második harminc perc sem alakult másképp, sőt. A magyarok tovább növelték előnyüket és tizenkét gólos különbséggel kiütéses győzelmet arattak a horvát csapat ellen.
Ezzel a győzelemmel a magyar lányok a középdöntőbe, a legjobb nyolc közé jutottak. Vasárnap Franciaország lányaival fognak megküzdeni. Mivel a továbbjutást már kiharcolták a lányok, a vasárnapi találkozó tétje a csoportelsőség.
Érdekes, hogy a 2009-es EB csoportbeosztásában is összekerültünk a franciákkal, akik szoros mérkőzésen csak három góllal voltak jobbak. Akkor ők a negyedik, mi pedig az ötödik helyen zártuk az Európa-bajnokságot.



Dorkát a vacsora után a szálláshelyen értük utol telefonon.
„Sokkal keményebb meccsre számítottunk. Minket is meglepett, hogy leiskoláztuk őket a pályán. Védekezésünk nagyon jó volt, de a támadásokban is hoztuk a formánkat. Holnap az EB-t tekintve szünnapunk lesz. Délelőtt edzés, délután szabadprogramja lesz a csapatnak, melyben lehet, hogy strandra megyünk pihenni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...