2011. május 23., hétfő

Lányaink Bőcsön is diadalt arattak

Jóval nehezebb mérkőzésre számítottunk, mint ami valójában lett. Az őszi hazai meccs után Bőcsön is besepertük a két pontot.

A mérkőzés első hét percében még nem látszott semmi. Igaz Rózsa Vera révén mi lőttük az első gólt, de hetes hibáztunk. Réka egy rossz mozdulat után nem tudott lábra állni. Állt a játék! Rékát lehozták a pályáról. Sajnos keresztszalag szakadás lett a vége. Ezután a lányok megtáltosodtak. A nyolcadik perctől szinte szórták a gólokat. Az erőteljesebb, és jóval magasabb hazaiakat lerohanva meg sem álltak a félidő végéig. Hihetetlen összjátékkal Barbi beállósunk remek gólokat szórt az ellenfél kapujába. Éva szemfüles gólokat lőtt, Melinda szélről volt megállíthatatlan. Dorka átlövésből szaggatta a bőcsi hálót. Anna pedig ziccereket értékesített. Mindezek mellett Böbe kapusunk lehúzta a rolót. 22 perc alatt 6-15-ös szériát játszva taroltunk az első félidőben.



Nagyon szép volt a 8-18-as eredmény, de hátra volt a második félidő. A bőcsi lányok mintha nem is látnák az állást, hihetetlen erővel dolgoztak a pályán. Mi folytattuk az első félidő rohamát. Támadásainkat szép volt látni, mert minden posztról eredményesek voltunk. Bőcsieknél a fogyó idő láttán kezdett elszakadni a cérna. Egyre keményebben játszottak. Sokszor kerültek földre játékosaink, amit a bírók észre sem vettek. Ez csak olaj volt a tűzre. Lányaink minden erejüket bedobva indították támadásaikat. Nálunk Vera vette át a góllövés stafétabotját. Szélről, kontrából lőtte a gólokat. Dorka heteseket értékesített. Kellettek is a találatok, mert a hazaiak egyre durvább játékot játszva kezdtek feljönni. Ezt sem egyedül, hanem némi „támogatással” sikerült elérniük. Sajnáltuk, hogy a végére eldurvult és kontrollálatlan lett a játék. A végeredmény 22-28.

Korsós Miklós: „Az ilyen mérkőzésekért érdemes edzőnek lenni. Oroszlánként küzdött a csapat. Az elejétől fogva kezünkben tartottuk a két pontot. Herceg sérülése és Felső kizárása sem törte meg a lányokat. Még nagyobb akarással küzdöttek, és szó nélkül állták a pofonokat a helyenként durván játszó hazaiaktól. Gratulálok!”

NBI/B felnőtt mérkőzés
Bőcs KSC - Kecskeméti NKSE 22-28 (8-18)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 4, Korsós 5/2, Márki 8, Herceg, Mocsári 4, Horváth.
Cserék: Fekete kapus, Sári 4, Felső 3, Orell, Gombos, Balázs.
Kiállítás: 8 perc, ill. 8 perc egy kizárás
Hétméteres:  7/5, ill. 6/2
Kitűnt: Az egész csapat.

A felnőttek a következő és egyben az utolsó mérkőzésüket szombaton (május 28. 16 óra) hazai pályán játsszák a Csorvási SK csapatával. A 8. helyért fognak küzdeni a lányok. 


NBI/B ifjúsági mérkőzés

Korsós Miklós: „Ellenszélben játszottunk, de a hazaiak nem tudtak jelentős előnyt szerezni. Második félidőben jól kezdtek serdülőink és átvették a vezetést. Viharos hangulat alakult ki és ennek köszönhetően ismét a hazaiak vezettek.  Végjátékra Herceg R. és Korsós is bekapcsolódott és nagy csatában, de nagyon megérdemelve nyertünk.”

Bőcs KSC - Kecskeméti NKSE: 26-27 (16-14)

KNKSE:  Szentesi kapus, Orell 5, Bálint 3, Korsós 8/1, Herceg R. 4, Herceg D. 4/1, Molnár 1.
Cserék: Sebesi 1, Szőke, Vizi, Lakatos, Hetényi és Dunai 1.
Kiállítás: 4 perc, ill. 4 perc
Hétméteres: 8/6. ill. 2/2
Kitűnt: Az egész csapat.

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Bőcs KSC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, kecskeméti kézi, női kézi, http://www.knkse.blogspot.com/ kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...