2011. május 6., péntek

Kötelező a győzelem

Valószínű, hogy vasárnap dél körül már egy kötelező győzelmen lesznek túl kézilabdás lányaink. Korsós Miklós is ekként fogalmazta meg kívánalmait, azonban az említett Euro-Novex Tápiószele SE elleni mérkőzésünk még hátra van.

Vasárnap igen szokatlan időben folytatja bajnoki mérkőzéseit a KNKSE. Délelőtt 11 órától lép pályára az Euro-Novex Tápiószele SE otthonában. A hazai csapat minden mindegy alapon küzdhet a bajnoki pontokért, hisz két ponttal a legutolsó helyen áll a tabellán. Ez részükről akár egy felszabadultabb játékot is hozhat. Nálunk viszont nem ilyen egyszerű a helyzet, ugyanis kötelező a két pontot elhozni. Az őszi mérkőzésen ragyogó teljesítménnyel, 9 gólos győzelmet arattunk, ami a mostani mérkőzés tekintetében is biztató lehet.

Korsós Miklós a mérkőzésről a következőket nyilatkozta: „Számunkra ez kötelező győzelem! Nagy csalódás lenne, ha nem hoznánk el a két pontot. Győzelmünk esetén, és ha a papírforma is jól alakul már nem lennének kiesési gondjaink. A hátralévő mérkőzéseken megindulhat a jobb helyezés érdekében a pont vadászat. Természetesen nem szabad lebecsülni ellenfelünket, mert már előkelőbb helyen álló csapatok is megszenvedtek a szeli lányokkal.”





EURO-NOVEX Tápiószele SE - Kecskeméti NKSE

Helyszín: Sport és Tanuszoda (2711, Tápiószentmárton Bartók Béla utca 1.)

Időpont: 2011. 05. 08. vasárnap, 11:00 óra !!
Forduló: 23.
Játékvezetők: Halász András, Kovács Marcell dr.
Versenybírók: Horváth István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...