2011. május 30., hétfő

Ezzel a döntetlennel a kilencedik helyen zártuk a bajnokságot

Végig a kezünkbe volt a mérkőzés, de csak döntetlent tudtunk elérni. Ez a kilencedik helyre hozta a csapatot.

A 6. perctől kapcsoltunk magasabb fokozatra, addig lassú, melegítés jellegű kezdéssel fej-fej mellett (2-2, 3-3, 4-4) haladt a két csapat. Rózsa Vera, Korsós Dorka és Márki Éva hármas unta meg a lazsálást és a 15. percre 12-8-ra módosították az állást, majd remek összjátékkal a 24. percre 17-11-re növelték azt.  Ezután jött egy „kis” pihenő a pályán, melyet az ellenfél könyörtelenül ki is használt. A félidőre egy gólra hozták fel magukat. (17-16)
A második félidő elejét is jól kaptuk el, hisz a 8. percre Korsós és Rózsa szédületes játékának köszönhetően 23-18-ra elléptünk a vendégektől. A továbbiakban sem engedtük ki kezünkből az irányítást. A gólgyártásba bekapcsolódott két légiósunk Sári Barbara és Felső Anna is. A 20. perc 32-27-nél azt hittük, sima győzelem lesz. Mégsem így alakult. A továbbiakban görcsössé vált játékunk, a csorvási lányok pedig feléledtek álmukból. Fokozatosan dolgozták le hátrányukat, ami a 26. percre 33-33-as döntetlent hozott. Ezután egy-egy góllal elléptünk ugyan, de a vendégek mindig egyenlítettek. Az utolsó másodpercekben lett volna lehetőségünk a győzelemre, de a lehetőséget nem tudtuk kihasználni. (35-35)








Korsós Miklós: „Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből.  Védekezésben és támadásban messze elmaradtunk a megszokottól. Könnyedén szereztük az elején a gólokat, de kiengedtünk és játékunk görcsös akarássá alakult és természetesen fontos szituációkban hibáztunk. Herceg játéka hiányzott. A véghajrában lelkesebben küzdő vendégek megérdemelték az egy pontot.”

KNKSE – Csorvási SK 35 -35 (17 - 16)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 9, Korsós 11/5, Márki 6, Felső 3, Mocsári 2, Sári 4.
Cserék: Fekete és Hetényi kapusok, Horváth, Gombos, Sánta, Balázs.
7 méteres :  6/5 ill. 7/7
Kiállítás: 12 perc ill. 10 perc egy kizárás
Kitűnt:  Rózsa, Sári, Korsós.


NBI/B ifjúsági mérkőzés

Korsós Miklós: "Érdekes és tanulságos mérkőzést játszottunk. Sok hibával és bátortalan játékkal, nehéz mérkőzést nyerni. Ha az ellenfél végjátékban tovább kézilabdázott volna és nem a durvaságra koncentrál elvihette volna a két pontot. Lányaink végére összeszedték magukat és megmentették az egyik pontot."

KNKSE – Csorvási SK 27-27 (11-16)

KNKSE: Hetényi kapus, Berta 2, Korsós 11/1, Orell 4,  Bálint 4, Herceg D. 2/2, Molnár 2,
Cserék: Szőke, Dunai 2, Sebesi , Vizi , Palincsár , Nádházi és Szentesi.
7 méteres:  6/5 ill. 5/4
Kiállítás: 8 perc ill. 12 perc
Kitűnt: Orell, Korsós, Berta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...