2011. április 28., csütörtök

Eddigi legnehezebb hazai mérkőzés előtt állunk

A kecskeméti lányok bajnokság 22. fordulójában a tabella második helyén álló Gyöngyös csapatát fogadják. Korsós Miklós szerint elszántak a lányok még annak ellenére is, hogy a csapatot sérülések és a kettősök távolléte tizedeli.

A szombati találkozó erőviszonyait tekintve, melyet a két csapat tabellán elfoglalt helye is mutat, leginkább a vendégcsapat győzelmi esélyét vetíti elénk. A Gyöngyös az idei bajnokságban mindvégig az élmezőnyben tartózkodott, ami nem is meglepő, hisz csapatukban jócskán láthatunk majd NBI-et is megjárt játékosokat. Mi ősszel kikaptunk tőlük, ahol az első percekben elképesztő iramot diktálva hat gólos vezetéssel leptük meg őket, sőt a végjátékban még szépíteni is tudtunk az eredményen. Ha ezt a játékiramot és szervezettséget tudnánk mutatni a mostani mérkőzés nagyobbik részén, akkor lenne másra is esélyünk.

Korsós Miklós is küzdelmes két félidőre számít: „Eddigi legnehezebb hazai mérkőzés előtt állunk és sajnos az előjelek sem a legjobbak. Rózsa másfél hete könnyített edzésen vesz részt, Dr. Zsoldosné bokája még nem százszázalékos. Sári, Felső és Bús játékára nem számíthatok. Ennek ellenére elszántak vagyunk és szeretnénk meglepetést okozni.”





Kecskeméti NKSE – Gyöngyösi FKK


Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny 2.)
Időpont: 2011. 04. 30. (szombat) 16:00
Forduló: 22.
Játékvezetők: Petrovszki András, Petrovszki Szilárd
Versenybírók: Soós József dr.
Ellenőr: Lekrinszki Tivadar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...