2011. február 21., hétfő

Korsós: csoda, hogy csak öt góllal maradtunk alul

Némi bizakodással jöttek ki a szurkolók a szombati Inárcs elleni mérkőzésre. A KNKSE felnőtt csapata is készült erre a mérkőzésre, de a játék során semmi nem jött össze a lányoknak.

Vendégek kezdték jobban a mérkőzést öt perc alatt három gól ellenében csak egyet kaptak. A hazaiak hamar megtalálták az emberfogás ellenszerét és négy gólt szereztek sorozatban. Úgy tűnt, hogy lenyugodott a hírös városi gárda. Azonban ezután egy tizenegy perces rémálom következett. Az eladott labdák, alapvető technikai hibák, kapufák és az inárcsi kapusnak köszönhetően 10-1-es eredményt produkáltak. Próbálkoztak a kecskeméti lányok átlövéssel és betöréssel, de a magas masszív falon elakadtak a lövések, ziccereiket sorra elpuskázták. A vendégek ezt kihasználták és lerohanták a hazaiakat.
Második játékrész kiegyensúlyozottabb volt.  A kecskeméti lányok többször is felzárkóztak, de a hibák és helyzetkihasználásuk nem sokat javult az első félidőhöz képest. Az inárcsi lányok megérdemelten vitték el a két pontot
Korsós Miklós: „Ennyi hibával csoda, hogy csak öt góllal maradtunk alul. Küzdöttünk, de nem jött össze a befejezés. A kapusuk megbabonázott minket. Az akarással nem volt gond, de nem volt vezéregyéniség, aki higgadt játékával átsegítette volna a csapatot a nehézségen.






NBI /B női felnőtt mérkőzés
KNKSE- Inárcs-Örkény KC: 21-26 (10-16)
KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus,  Rózsa 5, Korsós  6/4, Márki 4, Herceg  3, Mocsári 2, Horváth.
Cserék:  Fekete és Hetényi kapusok, Bús, Balázs 1, Orell, Gombos, Sánta.
Edző: Korsós Miklós


Az első perctől kezdve látszott a különbség
Könnyed győzelmet arattak ifi lányaink. Lelkesen küzdöttek a vendégek, de itt most a hazai csapat volt magassági és erőfölényben. A meccs során egyszer sem lazítottak a hírös városiak. Már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. A csere sor sem adta alább bátran, harcosan küzdöttek.
Korsós Miklós: „Örülök, hogy ilyen könnyű meccsen nem lazítunk, hanem sportszerűen küzdöttünk.”

NBI/B Leány ifi mérkőzés
KNKSE - Inárcs-Örkény KC: 37-16 (17-6)
KNKSE: Hetényi kapus, Dunai 7, Korsós 4, Orell 9, Herceg R 8, Herceg D 5, Molnár 2.
Cserék: Berta 2, Palincsár, Vizi, Lakatos Szentesi, Nádházi
Edző: Korsós Miklós

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Inárcs-Örkény KC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/, kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...