2011. január 28., péntek

A nehézségek ellenére is győzelem a felkészülési meccsen

A Kecskeméti NKSE bő háromhetes felkészülés után edzőmérkőzésen fogadta az Abonyi KC Abonett csapatát. Korsós Miklós lányai betegségekkel és sérülésekkel bajlódva léptek pályára.

3x20 perces felkészülési mérkőzést játszott a KNKSE, Abony csapata ellen. Nem jó előjelekkel kezdett a kecskeméti csapat, ugyanis Orell és Korsós betegséggel bajlódott és keveset játszhattak, valamint Márki az utolsó pillanatban érkezett munkahelyi elfoglaltság miatt. Dr. Zsoldosné pedig még nem heverte ki lábsérülését. Ennek ellenére nem kezdek rosszul a lányok. Nagy akarással és küzdő képességüket is bizonyítva szerezték góljaikat. Az abonyiak is megmutatták, hogy ők is az NBI/B várományosai. Az első játékrész 10:10-es eredménnyel zárult. A következő játékrészben a kecskeméti lányok jobban összpontosítottak és kihasználva az ellenfél bizonytalanságait, lerohanásaikkal elhúztak 6 góllal annak ellenére is, hogy öt ziccert is hibáztak. Az utolsó "harmadban" erőnlétileg jobban bírta a hazai csapat és biztos győzelmet aratott.

Korsós Miklós: „Nem gondoltam (ismerve nehézségeinket), hogy megnyerjük ezt a felkészülési mérkőzést. El kell ismernem mindenki hozzá tette a maga kis pluszát küzdöttek, harcoltak és bizonyítottak. E mellett számomra akkor is a most látott hibák kijavítása a legfontosabb és ehhez még dolgoznunk kell. Ezt a lányok tudják, vagyis kénytelenek tudomásul venni.”

Kecskemeti NKSE – Abonyi KC Abonett  34-25

Kapus Dr. Zsoldosné, Rózsa, Korsós, Orell, Herceg, Mocsári. Balázs
cserék: Márki, Bús, Gombos, Fekete és Hetényi kapusok, Sánta.
Jegyzőkönyv nem készült!
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Abonyi KC Abonett, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, http://www.knkse.blogspot.com/kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...