2010. december 1., szerda

Még nem dőlt el semmi, de Dorka reménykedik

Véget ért a női ifjúsági kézilabda válogatott 20-as keretének háromnapos tatabányai edzőtábora. Korsós Dorinát hazautazása közben telefonon értük el, s kérdeztük az ott eltöltött napok eseményeiről.

„Sokat és keményen dolgoztunk. A három nap alatt két mérkőzést is játszottunk, egyet a tatabányai serdülő fiúkkal, a másikat pedig a női junior válogatottal. Még nem állt össze teljesen a csapat, így mindkét mérkőzésen kikaptunk. A támadásunk viszont már alakul. A csapatban a balszélső posztot szánták nekem, amit egyre inkább kedvelek.
Még senkinek sem árulták el, hogy ki lesz a 16-os keretben. Velem szerencsére meg voltak elégedve, így nagyon reménykedem. Telefonon, vagy e-mailen fognak értesíteni. Egyébként, akik bekerülnek a csapatba, már december 14-én a tatai edzőtáborban találkozva, egy nyíregyházi pihenővel utaznak Romániába. Nagyváradon lesz egy barátságos kézilabda mérkőzés a román női ifjúsági válogatottal. Bízom benne, hogy én is ott lehetek.” – nyilatkozta Korsós Dorina a Kecskeméti NKSE játékosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...