2010. december 6., hétfő

Korsós Miklós: Mindenképp győzelemre számítottam

Az NBI/B-ben, zsinórban a harmadik magabiztos győzelmet aratta a KNKSE. Korsós Miklós lányai annak ellenére sem ijedtek meg az ellenféltől, hogy azok a tabella ötödik helyén állva jöttek Kecskemétre.

Elszántan nagy akarással kezdtek a hírösvárosiak, de első percekben nem sikerült helyzeteiket értékesíteni.  Védekezésben Tanú és Dr. Zsoldosné vezérletével rendre megállították a bőcsi támadásokat. Néhány perc után lenyugodtak a lányok és sorozatban lőtték a gólokat. Azonnal négyre növelték előnyüket. Felbátorodva küzdöttek a hazaiak és lerohanásokkal, gyors játékkal sorozatban lepték meg ellenfelüket. A vendégek idő kérése sem törte meg a kecskemétiek lendületét. Nyolcgólos előnnyel zárták a félidőt.

Második félidőben is a KNKSE diktálta az iramot. Negyvenkettedik percben megtört a lendület, de időkérés után újra beindult a gépezet. Tizenegy gólos előnnyel indultak a véghajrába.
Utolsó percekben kissé kiengedtek a hazaiak. Elkapkodták támadásaikat, amelyből a vendégek öt gólt szereztek. Ez már csak a szépítésre volt elegendő.

Korsós Miklós: „Mindenképp győzelemre számítottam, de álmodni sem mertem, hogy ilyen magabiztosan hozzuk a két pontot. Védekezésünk sokat javult, mellyel nehéz perceket okoztunk a vendégeknek. Támadásunk során pedig mindig volt egy vezéregyéniség, aki hozta magát és megoldhatatlan feladat elé állította a bőcsi védelmet. Gratulálok a CSAPATNAK!”


Kitűnt: Dr. Zsoldosné, Márki, Rózsa, Sári és Korsós.

Kecskeméti NKSE – Bőcs KSC 31 – 25 (16-8)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 5, Korsós 9/2, Márki 9/1, Tanú, Mocsári 2, Horváth 1.
Cserék:  Sári 5, Orell, Herceg R., Felső, Gombos, Balázs, Fekete kapus.
Edző: Korsós Miklós
7 m: 3/3 ill. 6/4
Kiállítás: 20 perc !? ill. 12 perc




A Kecskeméti TV keddi sportműsorában részletesen beszámol a KNKSE győzelméről!

NBI/B női ifjúsági mérkőzés

Nem sikerült fiataljainknak a két pont itthon tartása. A miskolci sportiskolások már az elején nagy irammal kezdtek. Védekezésben figyelmetlenek voltak a kecskeméti lányok és így könnyedén kapták a gólokat. A vendégek igen kellemetlen játékot játszottak, két védőt is besodortak és több lépésből is gólt érhettek el. A védelmet felőrölték. A véghajrában ugyan feljött a hírösvárosi csapat 3 gólra, de a kizárás zavart okozott és így nem bírták megfordítani a mérkőzést.

Korsós Miklós: „Sok ziccert hibáztunk. Csapatjátékunk és védekezésünk nem volt a helyzet magaslatán. Kishitűek és bátortalanok voltunk. „

Kecskeméti NKSE – Bőcsi KSC 30 – 35 (15-23)

KNKSE: Hetényi kapus, Csatlós 3, Korsós 5, Orell 5, Herceg R. 11, Herceg D. 2, Molnár.
Cserék: Berta 3, Vizi, Palincsár, Sebesi 1, Dunai, Nádházi és Szentesi kapusok.
Edző: Korsós Miklós
7 méteres: 6/4 ill. 3/3
Kiállítás: 14 perc + egy kizárás ill. 10 perc.
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Bőcs KSC, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.com, kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...