2010. november 22., hétfő

Korsós - Dicséret illet mindenkit.

Korsós Miklós vezetésével a KNKSE vasárnap kiütéses győzelmet aratott hazai pályíán az Euro-Novex Tápiószele SE ellen. A győzelem nagyon kellett a csapatnak pontban és mentálisan egyaránt.

NBI/B felnőtt női kézilabda mérkőzés
Kecskeméti NKSE - Euro-Novex Tápiószele SE 34-25 (18-12)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 8, Korsós 10/3, Márki 7/1, Tanú 1, Mocsári 3, Horváth.
Cserék: Fekete kapus, Sári 3, Herceg 2, Orell, Felső, Balázs, Csatlós.
Edző: Korsós Miklós

Hétvégén, hazai pályán fogadta a kecskeméti csapat az utolsó helyen tanyázó Tápiószelei lányokat. A kötelező győzelem nyomasztóan hatott a kecskeméti csapatra. Nagy izgalommal, de elszántan vágtak neki a mérkőzésnek.  13. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok.  24. percig a hírös csapat sorozatban nyolc gólt lőtt és Zsoldosné védéseinek köszönhetően egyet sem kapott. Ebben a játékrészben ötletesen és igazi csapatként játszottak. Félidő végére csak kozmetikázni tudták az eredményt a vendégek. (18-12)
Második félidőben az első perctől jól játszottak a kecskemétiek. Ennek köszönhetően kilenc gólra növelték előnyüket. A mérkőzést kezükben tartották, de a további előny növelését a kapufa és a szelei kapus jó teljesítménye megállította.
A biztos előny tudatában védekezésben alapvető hibákat vétett a csapat, támadásban és helyzet kihasználásban is voltak problémák, de előnyüket végig tartották és megérdemelten nyertek.
Korsós Miklós: „Dicséret illet mindenkit. Páros kapcsolataink már jól működtek. A csapat és csapatrész taktikában még akadozik a gépezet. Védekezésünkben az egy-egy elleni és a váltásokon valamint a beálló semlegesítésén van mit dolgozni.”
Kitűnt: az egész csapat.



NBI/B női ifi mérkőzés
Kecskeméti NKSE  - Euro-Novex Tápioszele SE 40-29 /21-15/

KNKSE: Hetényi kapus, Csatlós 2, Korsós 14/2, Orell 6, Herceg R. 9/2.Herceg D 3, Molnár 2.
Cserék: Nádházi és Lakatos kapusok, Szőke, Vízi, Berta 1, Kovács, Sebesi 3.
Edző: Korsós Miklós

Fiataljaink jól kezdték a mérkőzést, tízedig percben már 8:2-re vezettek. Érthetetlen módon kiengedtek és kiegyenlített az ellenfél. Alapos fejmosás után újra rákapcsoltak a hazaiak és félidő végére hat gólra növelték előnyüket.
Második félidőben aludtak a hazaiak, így a lelkesen küzdő vendégek újra felzárkóztak két gólra.
Védekezést váltott a hírös város. A kettős emberfogás zavart okozott a szelei csapatban. A kecskeméti lányok magukhoz tértek és a véghajrát 12-4-re nyerték. Ezzel kiütéses győzelmet arattak.

Korsós Miklós: „Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, amiért megdorgáltam a csapatot. Természetesen a győzelemhez gratulálok a lányoknak.”
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Euro-Novex Tápiószele SE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...