2010. november 12., péntek

Az új edzővel a listavezető otthonába látogat a KNKSE

Edzőváltás után az első mérkőzését játssza vasárnap, ráadásul idegenben a KNKSE. Gyöngyösre látogatnak a lányok, ahonnan egyedül a Csorvás csapata tudott pontot elhozni. Az ellenfél két vereséggel, hat győzelemmel vezeti a tabellát.

Korsós Miklós a KNKSE új edzője a következőképp nyilatkozott a közelgő mérkőzésről: „Jelenlegi első helyezett otthonába látogatunk el. A Gyöngyösiek a bajnokság megnyerésére törekednek. Erős háttérrel és több első osztályt megjárt játékossal rendelkeznek. Védekezésük kemény és agresszív. Az utolsó két hazai mérkőzésüket nagy gólkülönbséggel nyerték.  Mi még a sorainkat rendezzük, de dicséret illeti a csapatot, a becsületes és kemény edzésmunkáért. Márki sérüléssel bajlódik az edzéseken könnyített munkát végez, játékára nem számíthatok. Tisztes helytállást és természetesen kemény csatát várok.”

Gyöngyösi FKK – Kecskeméti NKSE

Helyszín: Városi Sport és Rendezvénycsarnok (3200, Gyöngyös Gábor Áron u. )
Időpont: 2010. 11. 14. (vasárnap) 16:00 óra
Forduló: 9.
Játékvezetők: Halász András, Kovács Marcell dr.
Versenybírók: Herczeg Béla
Ellenőr: Bartha Zoltán
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Gyöngyösi FKK, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...