2010. november 25., csütörtök

A csapat elszánt

A 11. fordulóban Szegedre utazik a KNKSE csapata. A Szeged-Dorozsma-Algyő KSE eddigi tíz mérkőzéséből hatot megnyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor vonult le vereséggel a pályáról. Jelenleg tizenhárom ponttal az ötödik helyen áll.
Az őszi idény kezdetekor a szegediek már jártak Kecskeméten, igaz akkor még csak egy felkészülési tornán csapott össze a két csapat. Azt a mérkőzést a KNKSE lányai magabiztosan nyerték meg.
Most hétvégén már tétre megy a játék.
A Szeged is kemény mérkőzésre számít. 
A Kecskemétiek nagyon elszántak, amit Korsós Miklós vezetőedző nyilatkozata is megerősít: „Nagy rutinnal rendelkező szegediek otthonába látogatunk. Régóta együtt játszó magas fallal felálló Tisza partiak ellen sem rettenünk meg.  A csapat elszánt és mindent megteszünk, hogy meglepetést okozzunk. Felkészülésünket betegségek nehezítették. Védekezésünk és támadásaink pontosításával sokat foglalkoztunk a héten. Nagyon kevés hibával és jó csapatjátékkal van esélyünk pontot vagy pontokat rabolni.”

Szeged-Dorozsma-Algyő KSE – Kecskeméti NKSE

Helyszín: Orczy István Ált. Isk. (6791, Szeged-Kiskundorozsma Szent János tér 2-4.)
Időpont: 2010. 11. 27. szombat 16:00 óra
Forduló: 11.
Játékvezetők: Petrovszki András, Petrovszki Szilárd
Versenybírók: Kuczik István

KNKSE, Kecskeméti NKSE, Szeged-Dorozsma-Algyő KSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...