2010. október 8., péntek

Vasárnap Orosháza-Kecskemét

Vasárnap a negyedik fordulót rendezik a női kézilabda NBI/B-ben. A Kecskemét, Orosházára látogat. A tabella jelenlegi állása szerint a házigazdák az utolsó előtti helyen állnak. Érdekesség, hogy a hazaiak egy előrehozott mérkőzéssel már négy bajnokin vannak túl, amiből hármat elveszítettek, egyet pedig idegenben megnyertek. Inárcs csapatától hozták el a két pontot.
Kalmár Jenő a KNKSE vezetőedzője a következőket nyilatkozta a vasárnapi mérkőzésről.
„Számunkra most kezdődik igazán a bajnokság, hiszen sorozatban mérkőzünk olyan csapatokkal, akik a bennmaradást, vagy a középmezőnyt célozták meg. Ebből a sorozatból első lesz a vasárnapi Orosháza elleni meccs. Ez a mérkőzés nekünk nagy fontosságú, hisz ha meg tudjuk szerezni a két pontot, akkor helyzeti előnybe tudunk kerülni velük szemben. A mieinkhez hasonlóan fiatal csapat lesz az ellenfél, így várhatóan gyors ritmusú mérkőzésre számíthatunk. Döntő lehet a helyzetkihasználásunk és a kapusteljesítményünk. Kérdéses még, hogy Korsós Dorina felépül-e a mérkőzésig, de ettől függetlenül megpróbáljuk elhozni a két pontot.”

Orosházi Stílus SzK - Kecskeméti NKSE

Helyszín: Városi spcs. (5900, Orosháza Eötvös tér 2.)
Időpont: 2010. 10. 10. (vasárnap) 16:00 óra
Forduló: 4.
Játékvezetők: Bakos Albert, Mihály András
Versenybírók: Soós József dr.
KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.com, kecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...