2010. október 18., hétfő

Az önbizalom hiányzott

Brutális ziccer kihagyásokkal, zsinórban a harmadik mérkőzésen hozta saját magát kényelmetlen helyzetbe a Kecskeméti NKSE. Kalmáredző az önbizalom teljes hiányában látja a szoros meccsek elvesztésének okát.

Hatalmas lendülettel kezdtek a vendégek és 15 perc alatt 8:4-re elhúztak. Ekkor még segített a kecskeméti időkérés, melyet követően a 20. percre már 8:8 volt az állás. Ezután azonban kihagyott hazai ziccerek és kimaradt 7m-es következett, így félidőre már ismét az Eger vezetett 9:13-ra. A 2. félidő is hasonlóan folytatódott. Az egriek követő emberfogással kisérték Korsóst és a társak az 5:5 elleni játékban sok technikai hibával és kihagyott ziccerekkel küszködtek. A 2. félidő közepén már 22:16-ra vezettek a vendégek, amikor a Kecskemét is védekezést váltott. Gyors lerohanásokkal a 27. percre visszakapaszkodtak 25:26-ra. Az utolsó 2 percben azonban nem sikerült további gólokat lőni, így ismét egy szoros vereség született.
„Sajnos az örkényi mérkőzés óta mély gödörben van a csapat. Mérkőzéseinken 12-13 ziccert és 3-4 büntetőt hibázunk, ráadásul nagyon sok a technikai hiba is. Teljes az önbizalom hiány és így nehéz egy szoros meccset megnyerni. A lányok küzdöttek becsülettel, de ahányszor feljebb zárkóztunk mindig valamit belehibáztunk. Természetesen megpróbálunk ebből a helyzetből együtt felállni és a jövő hévégén javítani.”- elemezte az Eger elleni hazai vereséget Kalmár Jenő

Kecskeméti NKSE - Eszterházy KFSC-GMR 25-27 (9-13)
Kecskemét 200 néző Vezette: Petrovszki, Petrovszki
kiállítások: 10 ill 12 perc  7m büntetők: 6/3 ill. 6/5
Összeállítás: Zsoldosné(k), Rózsa(5), Korsós((8/1), Márki(5/2), Tanú(1), Mocsári(3), Horváth(1)
Cserejátékosok: Fekete(k), Herceg(2), Orell, Pécsi, Balázs, Gombos, Csatlós,
Edző: Kalmár Jenő





Női IFI mérkőzés

A jó erőkkel felálló egrieket fogadták a zömében serdülőkkel kiálló hazai csapat. A húzó játékosainkon a felnőtt mérkőzés fáradalmai látszottak és nem tudtak megfelelően koncentrálni. A vendégek magabiztosan irányították az első félidőt és 10 gólos előnyre tettek szert. Második játékrészre feljavult a kecskemétiek játéka, de az eredményt megfordítani nem tudták.

Korsós Miklós:"Az esélytelenek nyugalmával készültünk a mérkőzésre. Betegségtől és sérüléstől megtizedelt csapatunktól csak a tisztességes helytállást kértem. Támadásban voltak szép megoldásaink, de védekezésben rengeteg hibát vétettünk."

Kecskeméti NKSE - Eszterházy KFSC 36-45 (13-23)

KNKSE: Nádházi kapus, Csatlós 3, Korsós 8, Orell 1, Molnár, Herceg R. 14/3, Dunai 2,
Cserék: Szentesi kapus, Kovács, Herceg D 3, Bálint 5/2, Kobela.
Edző: Korsós Miklós
KNKSE, Kecskeméti NKSE, Eszterházy KFSC-GMR, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, www.knkse.blogspot.comkecskemeti.nkse@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...