2010. augusztus 26., csütörtök

Kalmár Jenő a vasárnapi tornáról

A KNKSE felkészülési tornát rendez a hétvégén az Árpádvárosi Sportcsarnokban. Kalmár Jenő vezetőedzőt kérdeztük, a vasárnapi összecsapásokról.
„A bajnokság megkezdése előtt min. 8-10 felkészülési mérkőzést szoktam tervezni. Ez szolgálja egyrészt, a csapat formába hozását, másrészt lehetőséget nyújt arra, hogy az edzéseken gyakorolt játékelemeket meccs körülmények között is tesztelhessük. Az eső két edzőmeccsen túl vagyunk, vasárnap következik újabb három. Ez a gyakorláson kívül komoly megterhelést is jelent a játékosoknak. Ezért nem elsősorban a torna végeredményét tartom fontosnak, hanem hogy a csapatot folyamatosan forgatva minél hamarabb érezzék meg a játékosok egymás ritmusát. A vasárnapi tornán két leendő ellenfelünk is részt vesz, így lehetőségünk nyílik felmérni, hogy hol tartunk az NBI/B mezőnyéhez képest.”
Kalmár Jenő - felkészülési torna - KNKSE - női kézilabda - NBI/B - sport - bajnokság -www.knkse.blogspot.com - kecskemeti.nkse@gmail.com

2 megjegyzés:

  1. Üzenem a mesternek, ne kímélje a lányokat! Dupla, tripla erővel az edzéseken és akkor kevesebb lesz a meglepetés a bajnokságban.

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...