2010. augusztus 31., kedd

Kalmár Jenő a tornáról és a következő megmérettetésről

A KNKSE lányainak ez volt az első olyan meccssorozatuk, ahol mind csapat, mind egyéni teljesítmény tekintetében megmérettethették magukat. Kalmár Jenő vezetőedző nyilatkozik a torna tapasztalatairól és arról mi lesz a következő lépés.


„Megleptek a lányok a tornagyőzelemmel. Szoros mérkőzésekre számítottam, de arra nem, hogy megnyerjük a tornát. Minden mérkőzésen volt legalább 4-5 jó teljesítmény és ez most elegendőnek bizonyult a győzelemhez. A mérkőzéseken voltak kiváló periódusaink, amikor védekezésben, és támadásban is gyorsak, pontosak voltunk. Ezekben a szakaszokban jelentős előnyt tudtunk szerezni. Tovább kell dolgoznunk a csapat védőmunkáján, mivel ott látom a legtöbb hiányosságot. Ezen kívül javítani kell a lerohanásos támadásaink ritmusát, pontosságát. Az e heti edzésmunkánk főként erre irányul majd.
Szept. 05.-én vasárnap újabb teszt-mérkőzésekre lesz lehetőségünk. Mohácson veszünk részt egy 4 csapatos tornán, ahol NB I / B Ny-i csoportjában szereplő ellenfelekkel mérkőzünk. Fő cél továbbra is a csapat, formába hozása. Továbbá azokban a védekezési és támadási hibákban próbálunk javulni, amiket a hazai tornán tapasztaltam. Ez lesz egyben az utolsó éles gyakorlási lehetőségünk a bajnoki rajt előtt. Azt várom a csapattól, hogy eredménytől függetlenül maximális hőfokon játsszuk végig a mérkőzéseket, továbbá azt, hogy fegyelmezetten és taktikusan törekedjünk az eddig tapasztalt hiányosságok javítására.
KNKSE - Kecskeméti NKSE - Kalmár Jenő - női kézilabda - NBI/B

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...