2010. április 3., szombat

Újkígyóson is begyűjtöttük a két pontot

A lányoktól külön utaztunk a meccs színhelyére. Takaros sportcsarnok fogadott bennünket. Mire oda értük, az ifisek már lazán nézték a felnőttek melegítését, mert 21 – 32-re kiütötték a hazaiakat. A legtöbb gólt Korsós Dorka vágta a hazaiak hálójába. 10 góllal volt a legeredményesebb. Utána 7 góllal Orell Betti  követte.

NB-II ifjúsági női kézilabda mérkőzés
Újkígyósi FDSE – Kecskeméti NKSE: 21 – 32 (10 – 16)
„Álmosan kezdtünk, de gyorsan felébredtünk és tudatosítottuk a hazaiakkal, hogy mi a két pontért jöttünk. Voltak látványos támadásaink, amit a közönség tapssal is meghálált.
A héten egy országos elődöntő és hétvégi rangadó áll előttünk ezért fontos volt, hogy végig odaadással, lelkesen és természetesen hatékonyan támadjunk." – monda Korsós Miklós az ifjúsági csapat trénere.
A felnőttek is beküldték a darálóba a hazaiakat, mert húsz perc után 6-12-es részeredményt mutatott az állás. Sajnos a lerohanás után kiengedtünk, mert azt hittük, hogy edzőmérkőzésre jöttünk a Felföldi I. sportcsarnokba. Az utolsó tíz percben feljöttek a hazaiak és egy 8-3-as gólaránnyal 14-15-re alakították a félidő eredményét.
Kalmáredző a szünetben szólt a lányoknak, nem sétagalopp ez a meccs se, tessék komolyan venni.
Kis taktikai megbeszélés után a lányok komoly védekezéssel és ellentmondást nem tűrő gólzáporral szóltak át az újkígyósi kispadra, hogy a két ponttért jöttünk.
Dorka megállíthatatlan volt. Összesen 17 góllal szórta meg a hazaiak hálóját. Többet dobott a felnőtt meccsen, mint az ifjúságin.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a felnőtt mérkőzésen, egy igen durva szabálytalanságért piros lapot kapott a hazaiak egyik játékosa.

NB-II felnőtt női kézilabda mérkőzés
Újkígyósi FDSE – Kecskeméti NKSE: 23 – 29 (14 – 15)

„Remekül kezdtünk és ez magabiztossá tette a csapatot. Ezután túlságosan is megnyugodtunk és a szünet előtt magunkra húztuk az ellenfelet. Félidőben megbeszéltük a hibákat és a csapat fegyelmezett 2. félidőt produkált. Kevés technikai hibával és jó lövő százalékkal játszottunk, ezért sima győzelemmel tudtuk hozni a mérkőzést.” – nyilatkozta Kalmár Jenő.
Csapatunknak ez volt a 14. győzelme!
Gratulálunk a lányoknak!
Írj véleményt, mi feltesszük a blogra (név!) e-mail: kecskemeti.nkse@gmail.com
KNKSE - Kecskeméti NKSE - NB-II. női kézilabda - sport - Bogdándy - Bogdándi - Újkígyósi FDSE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...