2010. március 29., hétfő

Taroltunk

A Domaszéktől is többet vártunk. Voltak ugyan jó megmozdulásai az ellenfélnek, de ezek is kevésnek bizonyultak. Már az első félidőben ordított a különbség a két csapat között. Gyors kontrákkal, szélről is mutatós játékkal egyre növeltük előnyünket. Természetesen, ahogy Kalmáredző mondta, többféle támadási és védekezési formát is kipróbáltunk. Óriási tempó kellett ahhoz, hogy a különböző védekezési formák gyakorlásából is győztesként jöjjünk ki. Én ezektől tartva gondoltam egy szorosabb meccsre, de a lányok ilyen körülmények között is tudták gyarapítani a gólok számát. A 21 gólos különbség tekintélyt parancsoló!
Gratulálok a lányoknak!



NB-II. felnőtt női kézilabda mérkőzés
Kecskeméti NKSE – Domaszéki SK: 41-20 (21-10)

Az ifik se kegyelmeztek a vendégeknek.
Az ifi csapat, mint egy gőzhenger, tarolta le a vendégeket. Negyed óráig a kapu közelébe se engedték a kecskeméti fiatalok a vendégeket. 14-0 állásnál tudtak a vendégek 1 gólt dobni. A félidő eredménye is mutatta, hogy rendkívül gyenge csapattal jöttek Kecskemétre. Harminc perc alatt csak 3-szor találtak a hálónkba. (21-3)
A második félidő se mutatott jobb képet. Én attól féltem, hogy a nagy gólkülönbség lassabb játékot fog eredményezni. Szerencsére ez nem történt meg. A Kecskemétiek végig - a cseresor is - teljes erőbedobással küzdöttek. Így alakult ki a 34 gólkülönbséggel záródó végeredmény. Gratulálok az ifi csapatnak is.

NB-II. ifjúsági női kézilabda mérkőzés.
Kecskeméti NKSE – Domaszéki SK: 42-8 (21-3)
Természetesen ezeken a mérkőzéseken nem a győzelem volt kérdéses, hanem annak mértéke.
KNKSE - Kecskeméti NKSE - Domaszéki SK - női kézilabda - NB-II. - sport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...